Levering


 

Wij bezorgen momenteel alleen in Nederland. Mocht je in België wonen en willen bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@silessi.nl
 

De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,00
 

Wij versturen alle pakketten met PostNL en streven ernaar jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Momenteel hanteren wij een levertijd van 2 werkdagen.
 

Na de gratis tweede of derde leveringspoging bij niet-thuis, laat de PostNL een afhaalbericht achter in jouw brievenbus. De bestelling kan zijn afgeleverd bij de buren of een PostNL afhaalpunt.
 

Bij een vertraging van uw bestelling neemt PostNL contact met je op. Mocht dit niet gebeuren, dan willen wij je vragen om contact op te nemen via info@silessi.nl
 

Ben je niet thuis om het pakketje in ontvangst te nemen, of geef je jouw aankoop cadeau?
Dan kun je ervoor kiezen de bestelling op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen. Geef dan in het veld Opmerkingen bij het uitchecken het adres door waar het afgeleverd moet worden.
 

Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is, dan lichten wij je hier binnen 5 werkdagen over in. Het betaalde bedrag maken wij dan binnen 7 dagen op het rekeningnummer waarmee betaald is over. Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel binnen 7 dagen teruggestort.
 

Indien jouw geleverde bestelling niet overeenkomt met de geplaatste order, kan je contact opnemen via info@silessi.nl