Ruilen & retourneren


Ruilen
 

Het is helaas niet mogelijk om items te ruilen. Retourneer het item en bestel de juiste maat of een ander product, indien op voorraad, opnieuw via onze webshop.
Retourneren
 

Je kunt jouw retour aanmelden via info@silessi.nl Vermeldt het ordernummer!

Nadat wij contact met jou hebben opgenomen, breng je jouw retourzending naar een postkantoor. Volg de volgende stappen om jouw items op de juiste manier te retourneren met Post NL:
  1. Leg de items die je wilt retourneren samen met het retourformulier terug in de doos. Wanneer je geen retourformulier toevoegt, dan kan de verwerking van jouw retour vertraging oplopen.
  2. Gebruik het juiste retouradres en zorg dat je eigen adres niet meer zichtbaar is om verwarring te voorkomen.
  3. Lever de doos in bij een Post NL-locatie en zorg voor voldoende frankering.
  4. Bewaar de track en tracé code.
 

Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 7 dagen nadat je hebt aangegeven van de aankoop af te willen zien, storten wij het aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Hiervan ontvang je een bevestiging per mail.

Wanneer de retourzending is verwerkt wordt het aankoopbedrag als volgt teruggestort:
* iDeal: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op je rekening.
* PayPal: Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen weer op je PayPal rekening.
 

Je kan binnen een termijn van 14 dagen, vanaf het moment van ontvangst van je bestelling, zonder opgave van redenen van de aankoop afzien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren.

Zorg ervoor dat je de producten - indien redelijkerwijs mogelijk - ongedragen, onbeschadigd retourneert. Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
 

Dat is afhankelijk welk postbedrijf je kiest. Onze brievenbusdozen met een maximum gewicht van 2kg worden gefrankeerd vanaf €3,90 bij PostNL.
 

De kosten voor het terugsturen vergoeden wij niet. Wij storten het aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, wel terug. Wanneer je meerdere items hebt besteld en een gedeelte retourneert, dan worden de verzendkosten van de heenzending niet teruggestort.

Wanneer wij een verkeerd item opgestuurd hebben, zullen wij uiteraard de verzendkosten van het retourneren terugstorten.
 

Indien (sale)aankopen niet aan de verwachtingen voldoen, is er de mogelijkheid om deze te retourneren.